Author Topic: Problem with Admin pages  (Read 2173 times)

Offline mikejd

  • Posts: 242
Problem with Admin pages
« on: October 29, 2021, 03:07:03 PM »
I have a website running WB 2.12.2 r379 and php 7.3. I have just logged in as admin to make some changes. The log-in screen did not appear as I was expecting but works fine to log-in. I clicked through to the page I wanted but there was no editing text box displayed. There was a brief flash of a text box with no editing toolbar then nothing. None of the screens looked like they have previously, i could access all the sections from the main toolbar except that the Admin-Tools link was far smaller than previously.

Thinking about it, my conclusion is that it is a css problem as none of the screens look like they used to. Either the css file has been modified or is not being loaded. How can I check this? Where do I find the css file?

I have another site using exactly the same software versions on the same host and that is working fine.

Any suggestions welcome.

Offline hgs

  • Betatester
  • **
  • Posts: 1556
    • EFG MG
Re: Problem with Admin pages
« Reply #1 on: October 29, 2021, 04:37:25 PM »
Can you post us an example?
Has the hoster changed something?
Why not on WB 2.13 with php7.4 or php8?
LG Harald

"Fange nie an, aufzuhören - höre nie auf, anzufangen." Marcus Tullius Cicero (106-43 v.Chr.)

Offline dbs

  • Betatester
  • **
  • Posts: 8737
  • Gender: Male
  • tioz4ever
    • WebsiteBaker - jQuery-Plugins - Module - Droplets - Tests
Re: Problem with Admin pages
« Reply #2 on: October 29, 2021, 05:14:49 PM »
Be sure the admin address is the same as in config.php.
Means with or without https and www.

Offline crnogorac081

  • Posts: 2040
  • Gender: Male
Re: Problem with Admin pages
« Reply #3 on: October 29, 2021, 06:24:24 PM »
You probably enabled https in your cpanel, bud didnt make changes in cms?
UI / UX Designer

Offline mikejd

  • Posts: 242
Re: Problem with Admin pages
« Reply #4 on: October 30, 2021, 03:51:05 PM »
I haven't changed anything in cpanel or elsewhere. This was working last time I logged in.

I have now upgraded to WBv1.13.0 and the problem persists. I think I have narrowed it down to the CK Editor. If I set the editor to 'None' I can read the page contents in the textbox but, of course, this shows all the html tags. If I set the editor to be CK Editor there is no textbox. I have tried to look at the stylesheets using the Firefox Style Editor and there is an inline stylesheet showing 1 rule which reads - .cke {visibility:hidden;}. I'm don't know where this stylesheet is or whether this might be causing the problem.

Offline mikejd

  • Posts: 242
Re: Problem with Admin pages
« Reply #5 on: October 30, 2021, 04:42:12 PM »
I am now experiencing difficulty accessing sections of the Administration. As I have upgraded to v2.13.0 I should probably transfer my questions to that section of the forum.

 

postern-length