Author Topic: #solved# Bug in Menu_Link module?  (Read 918 times)

Offline Boudi

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1190
  • Gender: Male
  • //o_-\\
    • Yze Webdesign
#solved# Bug in Menu_Link module?
« on: January 24, 2019, 11:09:32 AM »
Hi,

The case:

Created a subdomain: blabla.mydomain.com
Intalled a fresh WB 2.10
Created a page with the Menu_Link section with page- and menutitle: new-page
Choose the External url
Open in New page
Insterted the url: https://www.anotherdomain.com
Saved!

Result:

I'm not getting redirected to https://www.anotherdomain.com.
Instead i see a blank page: blabla.mydomain.com/new-page

Bug?

Kind regards,

Boudi


« Last Edit: January 24, 2019, 12:32:20 PM by Boudi »
...:: Bake the Unbakable ::...

Offline jacobi22

  • Posts: 5879
  • Gender: Male
  • Support also via PM or EMail
    • Jacobi22
Re: Bug in Menu_Link module?
« Reply #1 on: January 24, 2019, 11:48:39 AM »
Sorry, but you talk about WB 2.10

yes, maybe a bug in this old version and possible, that it solved in the next version's
so please try it with a actual wb-version, it make's no sense for me to think about 3 years old problem's
Wer nicht will, findet Gründe, wer will, findet Wege.

Offline dbs

  • Betatester
  • **
  • Posts: 8037
  • Gender: Male
  • tioz4ever
    • WebsiteBaker - jQuery-Plugins - Module - Droplets - Tests
Re: Bug in Menu_Link module?
« Reply #2 on: January 24, 2019, 11:49:46 AM »
Hi, testetd with WB 2.12.1 and Menu-Link (External Link, New Window, 301) to https://google.de
No problems.

Offline Boudi

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1190
  • Gender: Male
  • //o_-\\
    • Yze Webdesign
#solved# Re: Bug in Menu_Link module?
« Reply #3 on: January 24, 2019, 12:31:57 PM »
Thnx folks for responding and taking the time to help.

Found the 'bug'. My fault. I missed the RewriteEngine On in my htaccess which caused the 'error'.

Rgrdz

Boudi



...:: Bake the Unbakable ::...