Author Topic: Aankondiging WebsiteBaker 2.8.3  (Read 2922 times)

Offline Argos

  • Posts: 2542
  • Gender: Male
    • Argos Media
Aankondiging WebsiteBaker 2.8.3
« on: January 09, 2012, 04:26:31 PM »
We hadden in eerste instantie de publicatie van WebsiteBaker 2.8.3 gepland voor Kerst 2011. Echter, door aanpassingen n.a.v. bijdragen door forumleden en aanvullende bug-fixes, hebben we de publicatiedatum verplaatst naar eind januari 2012. Op deze manier hebben de beta-testers meer tijd om de nieuwe release te testen.

Na de publicatie van WebsiteBaker 2.8.3 zullen geen nieuwe uitbreidingen worden toegevoegd. Bug-fixes zullen als hot-fixes and service packs worden gepubliceerd, indien nodig.

De reden hiervoor is dat zoveel mogelijk de focus op WebsiteBaker 2.9 willen leggen. Alle nieuwe opties, suggesties vanuit het forum, oude en nieuwe fixes worden geëvalueerd en -  incl. de benodigde aanpassingen - opgenomen in de to-do lijst voor WebsiteBaker 2.9.

Hartelijk dank voor de bijdragen en hulp van forumleden t.a.v. het rapporteren en helpen oplossen van bugs in de 2.8.2 versie van WebsiteBaker. Dit was de enige manier om WebsiteBaker het veilige en stabiele CMS te maken dat het nu is.

Op dit moment zijn alle testen van WebsiteBaker 2.8.3 afgerond en na het bijwerken van de documentatie zullen we versie 2.8.3 vrijgeven tegen het eind van de maand. Doordat we continu via Skype in contact staan met de beta-testers kunne we snel eventuele problemen oplossen. Daarnaast houden we constant het forum in de gaten om gebruikers snel terzijde te kunnen staan bij eventuele vragen en problemen.

Als je interesse hebt in het beta-testen van WebsiteBaker 2.8.3, neem dan contact met ons op.

Namens het Development Team: Werner ("DarkViper")
Namens WebsiteBaker Org e.V. : Dietmar ("Luisehane"), Klaus ("kweitzel"), Ruud ("Ruud")

Dit is een vertaling van de Engelse aankondiging:
http://www.websitebaker2.org/forum/index.php/topic,23127

De Duitse versie is te vinden op:
http://www.websitebaker2.org/forum/index.php/topic,23122
« Last Edit: January 09, 2012, 04:32:57 PM by Argos »
Jurgen Nijhuis
Argos Media
Heiloo, The Netherlands
----------------------------------------------------------------
Please don't request personal support, use the forums!

 

postern-length