Author Topic: Verschillende div's in template  (Read 603 times)

Offline mgeene

  • Posts: 143
Verschillende div's in template
« on: January 13, 2017, 04:24:57 PM »
Hallo,

Hoe maak je in een template verschillende blokken onder elkaar met de bedoeling dat de klant in de backend op een pagina steeds een nieuwe sectieblokken kan plaatsen. Ik heb nu dit:
Code:
Only registered users can see contents. Please click here to Register or Login.
Maar dan word de tekst van de verschillende secties netjes in de div onder elkaar geplaatst, maar ik wil dat elke tekst in een apart div wordt gezet waar ruimte tussen zit.

Kan iemand mij hier in helpen?
Alvast bedankt!

Offline Hans

  • Posts: 908
  • Gender: Male
Re: Verschillende div's in template
« Reply #1 on: January 13, 2017, 09:48:22 PM »
Ik snap de vraag niet helemaal denk ik, maar zouden meerdere Blocks in de template (en (al dan niet) aan te roepen in de backend) je kunnen helpen?
De Blocks kun je dan in een <p> zetten 9dat is er ruimte tussen de div's  of in de template div's zetten met <br> ertussen.
Hopelijk slaat het ergens op voor je.
Hans - Nijmegen - The Netherlands

Offline Ruud

  • WebsiteBaker Org e.V.
  • **
  • Posts: 3571
  • Gender: Male
  • Do not use PM for help! Please use the forum!
    • Dev4Me - Professional WebsiteBaker Development
Re: Verschillende div's in template
« Reply #2 on: January 13, 2017, 11:07:42 PM »
Als je WB283 SP7 gebruikt wordt er bij iedere sectie standaard een div met de class "section" omheen gezet.
Persoonlijk vind ik dat erg vervelend 8-) maar in dit geval kan je er je voordeel mee doen.

Offline mgeene

  • Posts: 143
Re: Verschillende div's in template
« Reply #3 on: January 14, 2017, 05:36:09 PM »
Hey Ruud,

Dus eigenlijk moet ik dan de div aanpassen naar een section en deze de css geven?

Offline Ruud

  • WebsiteBaker Org e.V.
  • **
  • Posts: 3571
  • Gender: Male
  • Do not use PM for help! Please use the forum!
    • Dev4Me - Professional WebsiteBaker Development
Re: Verschillende div's in template
« Reply #4 on: January 14, 2017, 10:42:39 PM »
Nee, de div wordt om de output van iedere sectie geplaatst, en heeft o.a. een class genaamd "section".

Voorbeeld:
Code:
Only registered users can see contents. Please click here to Register or Login.
Als je dus iets doet als:
Code:
Only registered users can see contents. Please click here to Register or Login.zou dat al moeten werken.

Offline mgeene

  • Posts: 143
Re: Verschillende div's in template
« Reply #5 on: January 18, 2017, 02:19:29 PM »
Hoi Ruud,

Ik krijg het niet voor elkaar in mijn template.
Nu heb ik dit staan:
Code:
Only registered users can see contents. Please click here to Register or Login.
En de CSS:
Code:
Only registered users can see contents. Please click here to Register or Login.
Kan ik in het aanroepen van de "$page_content_1" niet iets maken wat elke sectie van $page_content_1 in een aparte div zet? Als ik aparte div's heb kan ik deze gewoon stylen en plaatsen waar ik ze wil.
Ik begrijp van jou dat dit met section moet, maar ik heb geen idee hoe dit te doen.

Offline Ruud

  • WebsiteBaker Org e.V.
  • **
  • Posts: 3571
  • Gender: Male
  • Do not use PM for help! Please use the forum!
    • Dev4Me - Professional WebsiteBaker Development
Re: Verschillende div's in template
« Reply #6 on: January 18, 2017, 03:18:56 PM »
De truuk is nu juist dat WB die class al bij iedere sectie zelf toevoegt.
Daar hoef je verder niets voor te doen.
(Het werkt wel alleen op WB283 SP7)

Je kan geen aparte secties ophalen in je template. Dus je kan daar zelf niets aan veranderen.

Offline mgeene

  • Posts: 143
Re: Verschillende div's in template
« Reply #7 on: January 18, 2017, 03:52:55 PM »
Ok helaas maar deze is nog voor Version 2.8.3 SP1 vanwege bakery.

 

postern-length