Author Topic: [Enable Skype Setting???]  (Read 4708 times)

Offline xiaocino

  • Posts: 19
[Enable Skype Setting???]
« on: November 20, 2012, 05:40:10 AM »
How do enable Skype setting? I always don't know where to enable the setting, can someone help me?

SkypeStatus
You can use this Droplet to display your Skype status as an image.

Suggested Name:

SkypeStatus


Droplet Code:

return '<img src="http://mystatus.skype.com/'.$user.'.png?t='.time().'" alt="My Skype status" />';
Parameters required:

user=(skype name)


Parameters optional:

-none-


Example Call:

[[skypestatus?user=BillGates]]



Note: you need to enable the Skype setting that allows showing your status on the Web

Offline dbs

  • Betatester
  • **
  • Posts: 8144
  • Gender: Male
  • tioz4ever
    • WebsiteBaker - jQuery-Plugins - Module - Droplets - Tests
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #1 on: November 20, 2012, 08:26:55 AM »
Good question.
I use the (changed) droplet here: Klick
Own status-images and a text-file are needed.

edit: short test with the normal droplet works.
[[skype?user=yourname]]

The "Note" is for your account-settings in skype.
« Last Edit: November 20, 2012, 08:38:39 AM by dbs »

Offline xiaocino

  • Posts: 19
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #2 on: November 20, 2012, 08:46:07 AM »
Thank for your relply but i don't know whate are u saying...I just added droplet.
'The "Note" is for your account-settings in skype.'How do i edit can u teach me?

Offline dbs

  • Betatester
  • **
  • Posts: 8144
  • Gender: Male
  • tioz4ever
    • WebsiteBaker - jQuery-Plugins - Module - Droplets - Tests
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #3 on: November 20, 2012, 08:48:43 AM »
What happens after inserting droplet?
What can you see?

Offline xiaocino

  • Posts: 19
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #4 on: November 20, 2012, 08:54:54 AM »

Offline xiaocino

  • Posts: 19
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #5 on: November 20, 2012, 08:59:05 AM »
What happens after inserting droplet?
What can you see?
Nothing happens no error...
I just see my status is offline even that my skype is online~

Offline dbs

  • Betatester
  • **
  • Posts: 8144
  • Gender: Male
  • tioz4ever
    • WebsiteBaker - jQuery-Plugins - Module - Droplets - Tests
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #6 on: November 20, 2012, 09:02:13 AM »
I think the skype-status works sometimes not correctly.
Will start my skype and check it.

Offline xiaocino

  • Posts: 19
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #7 on: November 20, 2012, 09:03:50 AM »
Is okay i done i enable the setting already thanks
This tread also need help :-D http://www.websitebaker2.org/forum/index.php/topic,25081.0.html

Offline CaptainRob

  • Posts: 118
  • Gender: Male
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #8 on: November 20, 2012, 11:28:39 AM »
https://support.skype.com/en/faq/FA605/how-do-i-set-up-the-skype-button-to-show-my-status-on-the-web-in-skype-for-windows-desktop

By default, the Skype button doesn’t show your Skype status.
To allow the Skype button to display your status on the web:
   
  • Sign in to Skype.
  • In the menu bar, click Skype > Privacy... (on earlier versions, you can find this on Skype > Options > Privacy > Show Advanced Options).
  • Check Allow my online status to be shown on the web.
   
     

Offline dbs

  • Betatester
  • **
  • Posts: 8144
  • Gender: Male
  • tioz4ever
    • WebsiteBaker - jQuery-Plugins - Module - Droplets - Tests
Re: [Enable Skype Setting???]
« Reply #9 on: November 20, 2012, 11:34:16 AM »
+1