Author Topic: Minicart  (Read 1265 times)

Minicart
« on: September 01, 2011, 11:14:10 AM »
I am probably being dumb. I tried to create a minicart droplet so I could add it to a WISYWIG block. I have created other droplets before without issue.

I copied the code from http://www.websitebakers.com/pages/droplets/official-library/bakery/modbakeryminicart.php
and pasted it into the code area of a new droplet in my Admin Tools section. I named it ModBakeryMiniCart as suggested.

When I click save I get the error:

Method Not Implemented

GET to /modules/droplets/save_droplet.php not supported.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


I then tried to make the ModBakeryShowCart link work but with the same results.

Just to make sure there was nothing wrong with my droplet function - I added the calendar droplet in the same way and it has worked perfectly.

The error gives me the impression that there may be some odd characters in the code or something else that I should have done - any ideas?

Offline kagizuki

  • Posts: 5
Re: Minicart
« Reply #1 on: October 14, 2011, 12:18:15 PM »
I have situation with saving data in "Code" section. For example I try to save this:
Code: [Select]
echo '<script type="text/javascript" src="http://maps.google.com/maps/api/js?v=3.5&sensor=true"></script>';
echo '<script type="text/javascript" src="'.TEMPLATE_DIR.'/js/gmap.js"></script>';
echo '<script type="text/javascript">function initmap() {initialize();}</script>';

I get the error:

"Method Not Implemented
GET to /modules/code/save.php not supported.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache Server at xxx.yyy.pl Port 80"

But when I delete 2 lines from it data are saved. Also when I delete a ending semicolon from each line data are saved!!! (in that second situation code will not show in page source).

I am still searching solution, I have got one trace - my hoster put me onto new server, so I am looking any issue with settings in security, because as I remember before everything was ok.

Additionally I can say, that I have tested this with Code and Code2 modules and error message is the same.
« Last Edit: October 14, 2011, 12:19:53 PM by kagizuki »