Author Topic: Problem with Lazy Days template  (Read 2140 times)

Offline applepie

  • Posts: 432
Problem with Lazy Days template
« on: September 21, 2009, 10:16:15 PM »
I tried to unzip LazyDays template because I want to make changes to image etc but I am getting this error message "Unable to unarchive "lazydays.zip" into "Desktop". (Error 20-Not a directory.)" Can someone tell me the reason please? Thanks.

Offline kweitzel

  • WebsiteBaker Org e.V.
  • **
  • Posts: 6983
  • Gender: Male
Re: Problem with Lazy Days template
« Reply #1 on: September 21, 2009, 11:12:08 PM »
OS Please? Source please? You are not here for the first time ... those issues can be OS dependent ...

cheers

Klaus

Offline applepie

  • Posts: 432
Re: Problem with Lazy Days template
« Reply #2 on: September 21, 2009, 11:29:00 PM »
OK, i didnt realise that its OS dependeant. I have been here for awhile and havent come across it before. I am using Mac OS X. I normally just double click it to unzip.

Offline BerndJM

  • Posts: 1764
  • Gender: Male
Re: Problem with Lazy Days template
« Reply #3 on: September 21, 2009, 11:54:16 PM »
Indeed,
there is a problem with this package under linux also.
Something seems wrong packed. The funny thing is, WB can install it without any problem.
Please dry the attached version.

What did I do:
Installed it in my WB testversion an packed it new from there.

Regards Bernd

[gelöscht durch Administrator]
In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is.

Offline applepie

  • Posts: 432
Re: Problem with Lazy Days template
« Reply #4 on: September 23, 2009, 12:49:58 PM »
Indeed,
there is a problem with this package under linux also.
Something seems wrong packed. The funny thing is, WB can install it without any problem.

Thanks, Bernd. Your version is finr. I am sure I am not the only one with this problem. Maybe, something need to be mentioned on the template page.

Cheers!

 

postern-length