Author Topic: Termen en Algemene Voorwaarden  (Read 9609 times)

Offline kweitzel

  • WebsiteBaker Org e.V.
  • **
  • Posts: 6983
  • Gender: Male
Termen en Algemene Voorwaarden
« on: August 17, 2008, 10:41:53 PM »
Regels en voorwaarden

--------------------------------------------------------------------------------
Door dit forum te gebruiken ga je akkoord met de volgende regels en voorwaarden:

Inhoud
--------------------------------------------------------------------------------
Je mag geen materiaal of bijlage(n) plaatsen die vals, lasterlijk, inaccuraat, aanstootgevend of op een of andere manier beledigend, bedreigend, vulgair, hatelijk, intimiderend, obsceen, rasistisch is of op een of andere wijze in strijd is met internationale wet- en regelgeving. Je mag geen materiaal plaatsen waarop copyrights berusten of je moet een geschreven toestemming hebben van de eigenaar van het materiaal waarop de copyrights berusten. Spam, p0rno, flooding, advertenties, kettingbrieven, piramidespelen en sollicitaties zijn verboden in dit forum.

Je mag niet posten om je aantal posts te verhogen, ook zal je dezelfde discussie niet op meerdere plaatsen starten. Dezelfde discussies worden zonder berichtgeving verwijderd.

De leiders en eigenaar(s) van het forum, ook bekend als moderators en administrator(s), kunnen geen garantie geven over de juistheid, compleetheid of nuttigheid van de informatie in dit forum. De geplaatste berichten zijn een persoonlijke opvatting van diens auteur en niet noodzakelijk ook die van het forum, zijn leiders of anders betrokkenen.

We moedigen iedereen aan om een geplaatst bericht die op een of andere manier aanstootgevend is zo snel mogelijk te melden aan een administrator of moderator. De administrator(s) of moderators van dit forum behouden zich het recht voor om berichten te verwijderen binnen een redelijk termijn indien ze het bericht bezwaarlijk vinden. Daar dit een handmatige aktie is vragen we begrip als dit niet direct gebeurt. Deze regel geldt ook voor profielen.

De verantwoording van de door u geplaatste berichten rust op jou persoonlijk. Verder verklaart u akkoord te zijn met het vrijwaren of vergoeden van de eigenaars van dit forum, alle websites waarop dit forum, haar personeel en haar dochteronderneminge n. De eigenaren van dit forum hebben ook het recht om uw identiteit (of andere gerelateerde informatie) bekend te maken in het geval van een formele klacht of gerechtelijke actie die het gevolg zijn van een situatie veroorzaakt door het gebruik van dit forum.


Hulp
--------------------------------------------------------------------------------
As u hulp nodig hebt voor het gebruik van dit forum bezoek dan http://www.websitebaker2.org/forum/index.php?action=help.
Voor hulp bij WebsiteBaker bezoek http://help.websitebaker2.org/ ook kunt u het forum doorzoeken.
Een uitgebreide zoekfunctie is hier: http://www.websitebaker2.org/forum/index.php?action=search;advanced
Als u nog steeds geen antwoord hebt gevonden kunt u een bericht plaatsten in een relevant forum.


Gebruik het juiste forumdeel
--------------------------------------------------------------------------------
Inmiddels zult u door hebben dat we verschillende onderverdelingen binnen dit forum hebben, sommige delen zijn onderverdeeld in subforums. Elk forumdeel heeft zijn eigen naam en omschrijving. Wees zorgvuldig met het kiezen van het juiste forumdeel als je een bericht plaatst. Elke dag moeten er berichten worden verplaatst naar een juister deel, dit is naast tijdrovend ook frustrerend. We zullen verkeerd geplaatste berichten niet verwijderen, maar mocht u echter vaak berichten op de verkeerde plek plaatsen krijgt u een waarschuwing.

Begrijp alstublieft dat "WB core" (het pakket dat u gedownload en geïnstalleerd hebt zonder extra modules te installeren) en modules (of addons) aparte subforums hebben.
De Help/Support subforum http://www.websitebaker2.org/forum/index.php/board,50.0.html is alleen voor "WB core" gerelateerde problemen.
Ook moeten de berichten in het Engelse subforum in het Engels zijn, voor de Duitse, Italiaanse, Franse en Nederlandse forums geldt vanzelfsprekend hetzelfde.
Alle forums behalve de Niet Terzake (Off-Topic) mogen alleen discussies bevatten die over WebsiteBaker, templates, modules etc gaan.
We geven geen support op vragen die niet direct gerelateerd zijn aan WebsiteBaker zoals "Hoe verander ik een achtergrondkleur" of "Hoe maak ik mijn website aantrekkelijk voor Google?". Dit zijn vragen die thuis horen in de off-topic discussies - vaak worden deze vragen beter beantwoord op andere delen van internet.


Antwoorden verkrijgen

--------------------------------------------------------------------------------
Als je een antwoord wilt op je vraag moet je:

NIET onze regels negeren voor het plaatsen van berichten.
NIET een nieuwe discussie starten zonder eerst naar een antwoord te hebben gezocht.
NIET een bericht plaatsen als "HEEELLLPPP MEEEE! DEZE ROMMEL WERKT NIET!
NIET een bericht plaatsen als "Ik heb een probleem met het installeren van een module. Dit werkt niet. Iemand een idee? Antwoord asjeblieft snel, IK MOET het morgen hebben draaien!"
Als je bovenstaand niet volgt zul je een hele tijd wachten.
Lees alsjeblieft de 'checklist voor het plaatsen van berichten in het forum" op http://help.WebsiteBaker.org/pages/nl/nog-vragen.php
Als je codesnippets of andere code (PHP,HTML,CSS, Javascript en dergelijke) in je bericht wilt plaatsen gebruik dan altijd de "code" functie in de editor van het forum (tweede regel, derde item van rechts).


Plaatsen van bijlagen (Templates, Modules, etc.)

--------------------------------------------------------------------------------
We moedigen het plaatsen van bijlagen aan, speciaal de codesnippets of addons zoals modules, templates en taalbestanden.
De volgende regels gelden bij het plaatsen van bijagen:

Het bestand (template, module etc) moet gratis zijn.
Je hoort de correcte licentie toe te voegen als onderdeel van de bijlage
Je kan geen links plaatsen waarbij geld gevraagd wordt, torrent/rapid-share gebruik nodig is, registreren of privé contact nodig is.
Je kunt de "bijlage (attachment)" functie gebruiken van het forum of je eigen webruimte(HTTP/FTP server) gebruiken met een directe link.
Als je een licentie wilt kiezen voor je werk raden we je aan om http://nl.wikipedia.org/wiki/Soorten_softwarelicenties te lezen. De meest gebruikte licenties bij ons zijn GPL (WB = GPL2) en CCL


Blijf kalm

--------------------------------------------------------------------------------
Als een ander er een andere opinie er op na houdt als jij, of als je denkt dat je aangevallen wordt, of als je eenvoudig weg een ander lid niet mag: Blijf altijd kalm en vriendelijk, of negeer het. Als je iemand beledigt of aanvalt: herlees deze regels voordat je jezelf in de problemen brengt en je moet verontschuldigen voor je daden.
Onthoudt dat, hoewel we online discussiëren, ieder lid bestaat in het echte leven en iedereen is ook een mens,  


Bekendheid verkrijgen

--------------------------------------------------------------------------------
Wil je meer mensen op je website of internet dienst? De beste plek voor bekendheid is de "website showcase".
Enige regel voor de website showcase is dat website gemaakt moet zijn met WebsiteBaker en de focus moet liggen op de website en niet een of andere dienst, merk, product of bedrijf.
Als je reclame wilt maken voor je website kan dat. Neem contact op met een van de websitebeheerders. Deze kan je vertellen welke mogelijkheden er voor je bestaan, eventuele kosten etc.
Commerciële reclame is niet toegestaan in het forum. Ieder bericht dat reclame bevat wordt verwijderd zonder overleg.

Gebruikersaccount

--------------------------------------------------------------------------------
Als je je registreert op dit forum maak je een gebruikersaccount aan. Net als alle andere informatie in dit forum adviseren we je om je gebruikersnaam zorgvuldig te kiezen. Door de registratie ga je akkoord om je wachtwoord nooit aan anderen te vesrstrekken met uitzondering van de administrator(s), dit voor je eigen bescherming en validatie redenen. Bovendien ga je akkoord om nooit een gebruikersnaam van een ander lid te gebruiken voor welke reden dan ook. We raden je dringend aan om een wachtwoord te kiezen die complex en uniek is, dit om misbruik te voorkomen. Als je vermoedt dat je account misbruikt is neem dan zo snel mogelijk contact op met een moderator of administrator.

Persoonlijk profiel

--------------------------------------------------------------------------------
Nadat je je hebt geregistreerd op dit forum kun je een compleet gedetaileerd profiel aanmaken. De inhoud hiervan valt onder jouw verantwoording. Informatie die door een moderator/administrator als onjuist of aanstootgevend gevonden wordt kan verwijderd worden zonder voorafgaand bericht. Ook kunnen er straffen opgelegd worden.


Account onderschrift

--------------------------------------------------------------------------------
De volgende regels gelden bij het account nderschrift of signature:

Gebruik alleen plaatje als je het nodig hebt, maximale grootte: 600x100 Puntjes en 20kb.
Slechts twee emoticons zijn toegestaan.
Tot 4 directe linken zijn toegestaan. Een directe link betekent GEEN tinyurl of iets dergelijks.
De "meest belangrijke regels" gelden hier natuurlijk ook.
Plaats geen link als "klik hier voor Super WB-Hosting voor slechts 2€/m.". Een normale link als "wb-hosting" naar je product is toegestaan.


Laatse woorden

--------------------------------------------------------------------------------
Onthoudt altijd : de moderator(s) en/of administrator(s) hebben de definitieve beslissing.
Het is de beslissing (en ook diens recht) van de moderator(s) en/of administrator(s) om:

Een discussie te sluiten
Een discussie te verwijderen
Een gebruiker te bannen/verwijderen
Als je een bericht plaatst met de vraag waarom een discussie verwijderd is zal dit ook verwijderd worden.
Als je een probleem hebt met een besluit of denkt dat de beslissing fout of onredelijk was zend dan een PM of email naar een van de moderator(s) or administrator(s) a PM or email.


Privacy Policy

--------------------------------------------------------------------------------
Houdt er rekenig mee dat met elk bericht dat je plaatst je IP-adres wordt opgeslagen voor het geval je gebanned moet worden of er contact met je isp noodzakelijk is. Dit zal alleen gebeuren als je dit reglement ernstig overtreedt.
Dit forum plaatst een cookie, een tekstbestand wat informatie (zoals gebruikersnaam en wachtwoord) bevat, in de cache van de door jou gebruikte internetbrowser. Dit wordt ALLEEN gebruikt om in en uit te loggen. De software van dit forum verzamelt geen informatie van jouw computer.

Alle persoonlijke informatie, inclusief dat wat onder jouw gebruikersaccount is geplaatst, wordt niet doorgegeven aan anderen buiten dit forum. De informatie wordt alleen gebruikt binnen dit forum en zijn website.Wijzigingen van Regels en Voorwaarden

--------------------------------------------------------------------------------
De eigenaar(eigenaren) van dit forum hebben het recht om zonder voorafgaand kennisgeving de Regels en Voorwaarden te wijzigen op elk ogenblik.[10-07-09: enkele taalfouten hersteld door admin]
« Last Edit: July 10, 2009, 12:57:07 PM by Argos »